Σύβοτα: Η «Καραϊβική» της Ελλάδας!

Παραλίες

Παραλίες


ΜΕΓΑ ΝΤΡΑΦΟ

Φεύγοντας και από την Μικρή Άμμο
με κατεύθυνση την Πέρδικα θα βρείτε την παραλία Μέγα Ντράφο.
Tο αυτοκίνητο θα πρέπει να το αφήσετε στο δρόμο ψηλά. Η παραλία έχει άμμο και βότσαλα. Υπάρχει μια καντίνα που σας προσφέρει τα βασικά.

 

 

 


 

ΜΠΕΛΑ ΒΡΑΚΑ

Απίστευτη παραλία!!! Πρέπει οπωσδήποτε να την επισκεφτείτε.
Η παραλία βρίσκεται στην ουσία στο νησάκι Μουρτεμένο. Περνάτε στο νησί διασχίζοντας την θάλασσα με τα πόδια όπου το νερό φτάνει μέχρι το γόνατο. Δεν θα βρείτε κάτι για φαγητό αλλά ούτε και κάποιο αναψυκτήριο γι αυτό πριν πάτε εφοδιασθείτε με τα απαραίτητα.

 

 

 

ΖΕΡΗ

Είναι αμέσως μετά τον Γαλλικό
η παραλία έχει άμμο, τα νερά είναι ζεστά και έχετε τη δυνατότητα να κάτσετε για φαγητό ή καφέ. Επίσης υπάρχουν και νεροτσουλήθρες.

 

 

 

 

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Είναι μετά την Μέγα Τράφο και ανήκει στο χωριό Πέρδικα. Η θάλασσα είναι ζεστή και έχει κάτι το εξωτικό. Υπάρχει ένα μικρό νησί το οποίο βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την παραλία.

 

 

 

 

ΔΕΗ

Απομακρυνόμαστε από το κέντρο του χωριού. Η παραλία έχει βοτσαλάκια έχει αρκετή ηρεμία. Η θάλασσα είναι επίσης ζεστή και μπορείτε να απολαύσετε την θέα του Νησιού Αγ. Νικόλαος.

 

 

 

 

ΓΑΛΛΙΚΟΣ

Βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο του χωριού. Η παραλία έχει άμμο και διαθέτει μαγαζί όπου μπορείτε να κάτσετε να απολαύσετε τον καφέ και να τσιμπήσετε και κάτι. Η θάλασσα είναι γενικά ζεστή.

 

 

 

ΜΕΓΑ ΑΜΜΟΣ

Είναι έξω από το χωριό με κατεύθυνση προς την Πέρδικα. Είναι η in παραλία των Συβότων με πολλά εστιατόρια cafe - bar. Όσο για την παραλία είναι και οργανωμένη. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα νερά είναι δροσερά και έχει βότσαλα.

 

 

 

 

 

ΜΙΚΡΗ ΑΜΜΟΣ

Αμέσως μετά τη Μέγα Άμμο είναι η Μικρή Αμμος στην οποία θα βρείτε και φαγητό και bar.

 

 

 

 

 

 

ΖΑΒΙΑ

Η Ζάβια είναι εκτός χωριού με κατεύθυνση το χωριό Πέρδικα. Η θάλασσα εκεί είναι αρκετά δροσερή. Είναι οργανωμένη. Θα βρείτε φαγητό - bar.

 

 

 

 

 

 

ΓΑΤΑ

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΛΑΜΙ

 

 

 

 

 

 

ΝΑΥΤΙΛΟΣ

 

 

 

 

 

 

ΠΛΑΤΑΡΙΑ


 

 

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ

 

 

 

 

Επικοινωνία

Bluebay Apartments
Σύβοτα - Πλαταριά Θεσπρωτίας, T.K. 46100
Τηλ.: 6976356356, 6975829257, 26650 71100
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χρήσιμες Πληροφορίες